Parc des trois frontieres

Het Parc des Trois Frontières ligt op een prachtige heuvelflank aan de zoom van het Aachener Wald en het Vijlnerbos en aan de rand van het Belgische dorpje Gemmenich, een dorp dat grenst aan Nederland en Duitsland, aan Duitstalig België en de Vlaamse Voerstreek.

Gemmenich is een dorp waar bij een processie of een huwelijk de fanfare nog uitgaat, de jaarlijkse kermis niet gemist mag worden en je in de winkels zowel het Nederlands, het Frans, het Duits als de streektaal kunt horen.

Het drielandenpunt tussen België, Nederland en Duitsland ligt vlakbij en is een populaire wandelbestemming.

In het Nederlandse grensstadje Vaals, op enkele kilometers van het park, zijn tal van leuke restaurants, koffiehuizen en winkels.

Zowel de cultuursteden Aken en Maastricht als de natuurparken van de Hoge Venen en de Eifel zijn vanuit het park gemakkelijk te bereiken.

Het Parc des Trois Frontières is een groene oase van rust - dat willen we graag zo houden.

De meeste van de 252 bungalows zijn vrijstaand te midden van glooiende grasperken en bomen en hebben een eigen tuin. U kunt er in alle privacy van uw rust genieten.

De bungalows zijn eigendom van privé-eigenaren, een garantie voor kwaliteit en comfort.

ASSPRO, de vereniging van eigenaren die het park beheert, onderhoudt de infrastructuur en de gemeenschappelijke beplantingen.

Geïnteresseerd om een bungalow te huren voor een weekend of een korte vakantie? Kijk snel in de rubriek "Bungalow huren?” op deze site.